Rybí filé se sýrovou omáčkou

13. ledna 2008 v 15:37 | thia |  Recepty
2 porce rybího filé (300 g), 10 g hladké mouky, 15 g oleje, sůl omáčka: 100 g 30 % taveného sýru, 2 dl mléka, 1 lžička houbového koření, sůl, zelená petrželka
Porce filé osolíme, poprášíme moukou a upečeme dorůžova v teflonové pánvi na oleji. Mléko zahřejeme, přidáme nízkotučný sýr a za stálého míchání sýr necháme rozpustit. Pokud je tužší, rozmačkáme ho vidličkou. Do hotové omáčky přidáme houbové koření, najemno nakrájenou zelenou petrželku a podle chuti osolíme. Na talíři porce opečeného filé přelijeme sýrovou omáčkou.
Jedna porce přibližně obsahuje:
44 g bílkovin, 17 g tuků, 9 g sacharidů, 365 kcal = 1525 kJ
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Redukční dieta
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama